Condes course setting
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

kortfil

kortfil
March 06, 2017 11:17AM
hej.
når jeg laver en løbsfil, i 1:7.500, skriver condes 1:10.000, i feltet for kortmålestok, i vinduet for kortindstillinger, og det kan ikke ændres. Betyder det noget?
mvh.
niels jørgen iversen
Finn Arildsen
Re: kortfil
March 06, 2017 11:44AM
Hej Niels Jørgen

Hvis det er en OCAD-fil, så læser Condes kortfils-målestokken fra OCAD-filen og for at ændre den skal man ændre i OCAD-filen.

Jeg har været ude for tilfælde, hvor målestokken, som er angivet i OCAD-filen er forkert. Du kan checke om det er korrekt ved at bruge Condes-målebåndet og fx. trække det fra en meridian til næste og se om afstanden i meter er korrekt.

Uafhængigt af kortfils-målestokken, så kan man stadig udskrive og eksportere i en anden målestok, kaldet udskriftsmålestokken/eksport-målestokken. Det er derfor vigtigt, at denne er indstillet korrekt. Udskriftsmålestokken kan man se i statuslinjen under kortet, og man kan ændre den ved at klikke på den.

v.h.
Finn
Author:

Subject:


Attachments:
  • No file can be larger than 62.5 MB
  • 5 more file(s) can be attached to this message

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
Message:
This is a moderated forum. Your message will remain hidden until it has been approved by a moderator or administrator